Lista zajęć Addio pomidory! Warsztaty kiszenia z Tomaszem Zielkem
Dane podstawowe
- Typ
- warsztaty
- Data rozpoczęcia
- 16.09.2021
- Data zakończenia
- 16.09.2021
- Czas trwania
- 2 godz.
- Organizator
- Bielański Ośrodek Kultury
- Filia
- Samogłoska 9A
- Liczba uczestników
- 9
- Wolnych miejsc
- 1
- Wiek od
- 18 lat
- Wiek do
- 100 lat
Opis
Na warsztatach z kiszenia zapoznamy się z teoretycznymi podstawami fermentacji mlekowej i przygotujemy własnoręcznie przetwory z sezonowych produktów. Tematem przewodnim będą pomidory, którym kiszenie nadaje nowych, interesujących aromatów. Wyposażeni w podstawową wiedzę uczestnicy będą w stanie przygotować kiszonki z dowolnie wybranych przez siebie warzyw czy owoców.
Prowadzenie: Tomek Zielke, szef kuchni i autor publikacji dotyczących naukowych podstaw gotowania. Autor bloga Teoria Kulinariów.
• Udział bezpłatny.
Instruktor
Brak przypisanego instruktora
Lekcje
# | Data | Czas trwania | Grupa | Miejsce |
---|---|---|---|---|
1 |
czw, 17:30 16.09.2021 |
2 godz. |
Warszawa, Miejsce Aktywności Lokalnej Samogłoska |
Recenzje
Inni klienci oglądali również
TWÓRCZY MALUCH
Ośrodek Kultury w Dzielnicy Wesoła m. st. Warszawy
Warszawa
25.09.2024
od 1 roku i 6 miesięcy do 3 lat i 6 miesięcy
Rysunek 3D, środa
Dom Kultury Kadr w Dzielnicy Mokotów m.st. Warszawy
Warszawa
09.09.2024 - 18.06.2025
od 6 lat do 12 lat i 11 miesięcy
Addio pomidory! Warsztaty kiszenia z Tomaszem Zielkem
- Kategoria
- sztuka / inne
- Data rozpoczęcia
- 16.09.2021
- Data zakończenia
- 16.09.2021
- Czas trwania
- 2 godz.
- Organizator
- Bielański Ośrodek Kultury
- Filia
- Samogłoska 9A
- Liczba uczestników
- 9
- Wolnych miejsc
- 1
- Wiek od
- 18 lat
- Wiek do
- 100 lat